VerzendinformatieWij versturen onze producten naar verschillende landen, de specifieke verzendkosten per land zijn als volgt:


Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België                  € 8,95 Vanaf € 75
Denemarken € 24,95  Vanaf € 100
Duitsland             € 9,95  Vanaf € 100
Frankrijk              € 12,95 Vanaf € 100
Luxemburg         € 12,95  Vanaf € 100
Nederland          € 6,95   Vanaf € 50
Overig € 27,95 N.v.t.


Met zorg verpakt en verstuurd

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling compleet en breukvrij bij u thuis te leveren. Daarom verpakken wij elk product zorgvuldig met de hand. Wij versturen onze pakketten met DHL, in België worden deze overgedragen aan Bpost.


Levertijd

De bestelling wordt door ons spoedig in behandeling genomen en binnen twee werkdagen verstuurd*.
Zodra de bestelling onderweg is ontvangt u een mail met track en trace, waarna u via de link het pakket kunt volgen. Tijdens speciale acties en feestdagen kan de levertijd langer zijn.
*Gepersonaliseerde bestellingen hebben een langere levertijd. Kijk voor meer informatie hier.


Breuk tijdens de levering

Wij verpakken elke bestelling zorgvuldig, helaas komt het toch eens voor dat er een product breekt tijdens de levering. Als de producten beschadigd of gebroken worden geleverd, dan ontvangen wij graag spoedig een bericht via de e-mail met foto's van de breuk/beschadiging. Deze mail mag verstuurd worden naar info@urnen.nl onder vermelding van het bijbehorende ordernummer en uw naam.


Producten retourneren

Bij Urnen.nlurnen.nl heeft u na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om te beslissen of u de aankoop wilt houden. Het is helaas niet mogelijk een gepersonaliseerde bestelling te retourneren.


Het terugsturen van de gehele bestelling

Wij ontvangen graag de gehele bestelling, goed ingepakt, samen met het ingevulde retourformulier terug. De retourkosten dient u zelf te betalen.

Zodra wij uw bestelling in goede orde geheel hebben ontvangen, zullen wij dit u laten weten via de mail en wordt het gehele bedrag van de bestelling inclusief de originele bezorgkosten binnen 14 dagen naar u teruggestort.


Het terugsturen van een deel van de bestelling

Wij ontvangen graag de desbetreffende producten, goed ingepakt, samen met het ingevulde retourformulier terug. De retourkosten dient u zelf te betalen. U ontvangt vervolgens een mail, zodra wij de producten in goede orde hebben ontvangen. Het bedrag van de retourproducten wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

Retourproducten dienen onbeschadigd te zijn en voorzien te zijn van de originele verpakking inclusief barcodesticker. Zonder barcodesticker kunnen wij de producten helaas niet terugnemen.